miercuri, 20 iunie 2018

Cand iti este de folos un GPS tracker


Tehnologia vine in ajutorul nostru in ziua de azi intrucat usureaza nenumarate activitati. In plus, siguranta celor dragi reprezinta o preocupare pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care cu totii putem avea nevoie de un GPS tracker. Acestea sunt ideale atat pentru copii si batrani, cat si pentru animale de companie sau bunuri mobile precum masini, motociclete, barci sau biciclete. Nu stii unde gasesti? Alege GPS-urile iUni intrucat este imposibil ca acestea sa nu se plieze pe nevoile tale, iar aici te bucuri de mai multe avantaje.

Diferite forme
De regula, un GPS tracker este un dispozitivi de mici dimensiuni, care este usor de ascuns in diverse locuri, in functie de destinatia sa. De exemplu, cele pentru autoturisme sunt aplicate de cele mai multe ori undeva sub caroserie, pe cand cele pentru biciclete se monteaza sub scaun. In schimb, unul pentru copii sau pentru batrani se poate prezenta sub forma unui pandantiv, fie a unui ceas, astfel ca poate sa reprezinte un accesoriu ideal.

Precizie maxima
Bineinteles, scopul acestora este de a aduce informatii cu privire la locatia celor dragi sau a bunurilor, precizia fiind maxima intrucat eroarea maxim acceptata este de numai cativa metri. Totodata, sunt aduse si alte informatii, precum in cazul autoturismelor de viteza maxima atinsa, fie se poate alege un perimetru care sa nu fie depasit, in caz contrar sa fie emisa automat o avertizare prin SMS.

Autonomie suficienta
Autonomia acestor dispozitive difera in functie de fiecare model in parte, de la cateva ore pana la cateva zile. Totusi, in cazul autoturismelor bateriile pot fi conectate la cele proprii, astfel incat autonomia sa fie nelimitata, iar informatiile transmise sa fie non stop, pentru a putea sta fara griji in orice moment.

Costuri mici
Nu ai nevoie de un buget generos pentru a alege GPS-urile iUni intrucat acestea sunt foarte accesibile din punct de vedere financiar. Cu 289 de lei poti alege un model mini, care sa fie ideal in nenumarate situatii, fie cu 239 de lei poti alege unul sub forma de breloc, insa ai acces si la modele mai ieftine, precum cel la 149 de lei.

Cea mai inspirata alegere
iUni isi desfasoara online activitatea, asa ca iti vor putea fi de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a descoperi toate produsele si pentru a plasa o comanda. In schimb, daca nu te pricepi si nu stii ce sa alegi nu trebuie sa iti faci griji intrucat iUni dispune si de un showroom in Bucuresti unde clientii au posibilitatea de a merge pentru a testa fiecare produs in parte si pentru a se asigura de luarea celei mai inspirate decizii. Asadar, oricare ar fi preferintele tale, iUni reprezinta raspunsul tuturor nevoilor tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu