sâmbătă, 2 iunie 2018

Am ales sa scap de problemele din trafic


Probabil ca toti soferii au trecut prin momente mai putin placute in trafic si chiar daca nu avem cum intotdeauna sa le evitam, exista cateva masuri pe care le putem lua, astfel incat sa ne protejam. Cumpara acum o camera auto DVR si te vei simti mult mai comod in fiecare zi petrecuta in trafic, stiind ca activitatea ta si a celorlalti soferi este „vegheata”, asa ca apeleaza la iUni si descopera toate modelele propuse, pentru a-l alege pe cel mai grozav.

Monitorizarea traficului
Bineinteles, principala functie este aceea de a monitoriza traficul, intrucat oricand pot aparea situatii neprevazute in care nu avem cum sa ne dovedim nevinovatia. Din acest motiv este ideal sa fie aleasa o camera care sa filmeze la cea mai buna rezolutie, iar majoritatea, chiar si cele mai accesibile din punct de vedere financiar, pot filma Full HD, ceea ce presupune ca este mai usor sa fie distinse toate detaliile capturate pe film. De asemenea, este de preferat si ca unghiul de filmare sa fie cat mai larg, pentru a putea captura o imagine cat mai vasta.

Usor de folosit
Totodata, majoritatea dispozitivelor disponibile pe piata in ziua de azi sunt foarte usor de folosit, avand o interfata intuitiva, ceea ce presupune ca se vor descurca de minune chiar si cei care nu se pricep. Unele camere pot dispune de un ecran tactil, ocazie cu care este mai usor sa fie accesate tote functiile disponibile, insa nici celelalte nu se lasa mai prejos.

Diferite functii
De asemenea, majoritatea modelelor dispun si de un senzor de miscare, care se dovedeste a fi foarte eficient intrucat acesta presupune ca dispozitivul „vegheaza” non stop, iar atunci cand este sesizata o miscare incepe automat inregistrarea, urmand ca fisierul sa fie salvat intr-un folder separat, pentru ca utilizatorii sa il descopere mai repede. Astfel, pe aceasta cale daca iti vei gasi masina lovita in parcare, ai toate sansele de a descoperi cine este vinovatul, motiv pentru care functia se dovedeste a fi foarte utila.

Cumpara ce ai nevoie
Cine cauta o camera auto DVR, cu siguranta, o va gasi la iUni, unde magazinul este online, ceea ce presupune ca sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda, astfel ca se fac economii considerabile de timp. In schimb, daca esti mai nehotarat si nici nu te pricepi, ai ocazia de a merge in showroom-ul din Bucuresti, unde poti testa fiecare produs in parte, ocazie cu care vei sti ca ai luat cea mai inspirata decizie.

Nu in ultimul rand, aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mai mici decat cele practicate in magazinele obisnuite, iar daca cumperi produse in valoare de minim 499 de lei te vei bucura si de livrare gratuita prin curier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu