marți, 17 aprilie 2018

De ce am ales PVC-ul ca solutie pentru pardoseala


In ziua de azi avem la dispozitie mai multe solutii atunci cand vine vorba de pardoseala, iar totul tine de fiecare situatie in parte, de nevoi, preferinte si, bineinteles, de bugetul alocat. Astfel, oricand merita luat in calcul un covor DHN intrucat acesta este confectionat din PVC, un material care se dovedeste a fi avantajos intr-o multime de situatii. In primul rand, acesta este rigid si flexibil, motiv pentru care se dovedeste a fi o alegere inspirata in mai multe domenii.

Pentru diferite spatii
Podeaua din PVC foloseste un amestec din acest material si fibre, care impreuna alcatuiesc o placa foarte subtire, tare, dar si flexibila, iar acestea pot fi folosite in locuinte, spatii de birouri, instutiii de invatamant, centre medicale si nu numai.


Costuri mici
Probabil ca unul dintre cele mai mari avantaje aduse de acest covor DHN e reprezentat de preturile accesibile, care sunt mult mai mici in comparatie cu alte solutii, precum lemnul sau marmura. Clientii nu vor fi dezamagiti nici de stilurile disponibile, pentru ca PVC-ul poate fi personalizat in diferite moduri pentru a se adapta de minune la orice mediu, iar durata de viata este mai mult decat satisfacatoare intrucat poate sa depaseasca cateva decenii. De asemenea, si costurile manoperei sunt reduse intrucat procedura nu este complicata.

Usor de aplicat
Fata de alte solutii, PVC-ul este foarte subtire si usor, astfel ca se poate transporta fara probleme, iar optiunile disponibile pentru montaj sunt destul de variate, in functie de preferintele clientilor. Teoretic, suprafata poate fi instalata si pe cont propriu, insa cei care nu au cunostinte in domeniu ar trebui sa apeleze la profesionisti pentru ca pe aceasta cale sunt evitate toate problemele si se poate profita de toate avantajele aduse de material.


Intretinere simpla
Covorul DHN este foarte usor de curatat si nicio alta solutie nu poate atinge aceasta performanta, fiind de ajuns folosirea unei carpe sau a unui mop si produse de curatare adecvate pentru acest tip de podea. Totodata, PVC-ul este foarte rezistent in fata petelor, nu se decoloreaza sau uzeaza in timp si face fata cu brio chiar si in cele mai dificile conditii. Mai mult, fata de parchet, acesta nu se zgaraie cu usurinta si nici nu se indoaie, astfel ca prin folosirea ocazionala a maturii sau a aspiratorului se asigura un mediu curat.

Antistatic
Corpul nostru atrage energie statica, insa acest tip de covor este antistatic, motiv pentru care se asigura un mediu mult mai sigur si se aduce posibilitatea de a trage cabluri pe sub podea, fara a exista riscuri.

Nu in ultimul rand, tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele si se calculeaza in functie de fiecare proiect in parte, astfel ca poti apela la DHN pentru a te bucura de cele mai atractive oferte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu