sâmbătă, 16 decembrie 2017

Ce poti vizita in capitala Suediei


Capitala Suediei reprezinta o destinatie unica din nordul Europei fiind un oras ideal pentru cei care isi doresc sa aiba parte de o experienta unica. Poti sa vezi aici bilete avion Stockholm care sunt accesibile pentru toate buzunarele in tot cursul anului, iar Aerotravel reprezinta cel mai bun prieten al celor care isi planuiesc vacantele.

Vasa
Plin de surprize la tot pasul, de pe itinerariul turistilor nu trebuie sa lipseasca Vasa, aceasta fiind considerata cea mai importanta nava de razboi de la vremea sa, insa imediat dupa ce a fost lansata in mare s-a scufundat in fata a sute de oameni. Nava a ramas scufundata peste 300 de ani pana la mijlocul secolului trecut cand a fost supusa unui amplu proces de restaurare, iar astazi a fost dedicat un muzeu intreg in cinstea sa, jucand un rol important in istoria Suediei.

Palatul Regal
Nu numai ca acesta reprezinta resedinta oficiala a regelui, insa sunt gazduite si o multime de incaperi deschise publicului, printre care Apartamentele Regale sau Muzeul de Antichitati, astfel ca vizitarea sa reprezinta o modalitate ideala de petrecere a timpului liber.

Skansen
Cu peste 150 de cladiri, de la biserici, scoli, magazine, locuinte si nu numai care au fost transportate din toate regiunile tarii, Skansen reprezinta o versiune in miniatura a Suediei, fiind un muzeu in aer liber, iar tot aici este gazduita si o gradina zoologica cu animale native.

Muzeul de Arta
Poti sa alegi bilete avion Stockholm pentru a te bucura de o experienta unica si nu are cum sa lipseasca muzeul de Arta, unde sunt gazduite capodopere ale celor mai cunoscuti artisti, de la Picasso pana la Giacometti, insa aici sunt organizate si expozitii cu opere contemporane. Asadar, poti sa vezi aici la Aerotravel care sunt preturile la bilete si e mai usor sa iti planuiesti vacanta perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu