joi, 21 aprilie 2016

Daca becurile obisnuite se ard des....

Daca becurile obisnuite se ard des, probabil ca este momentul potrivit sa va ganditi la optarea pentru spoturile LED ieftine, mult mai eficiente, a caror durata de viata este estimata la minim 10 ani, iar consumul de curent este mai scazut. Desi spoturile led sunt accesibile pentru toate buzunarele, unele tipuri sunt chiar si de cateva ori mai costisitoare decat becurile traditionale, insa in ciuda pretului, LED-urile vor fi intotdeauna recomandate datorita avantajelor promise.
De asemenea, tehnologia LED a evoluat semnificativ in ultimii ani, astfel ca acum se beneficiaza de produse eficiente chiar si cateva decenii. Mai mult ca niciodata, si gama produselor este foarte vasta, iar alegerea spoturilor LED ieftine este putin diferita decat alegerea becurilor incandescente obisnuite.

Alegerea spoturilor led ieftine

In primul rand este nevoie ca un consumator sa invete argoul si sa uite de teorile cu privire la consumul de watti al becurilor traditionale, deoarece luminozitatea LED-urilor este determinata in mod diferit. Contrar opiniilor populare, energia exprimata in watti nu indica gradul de luminozitate, ci este un mod de masurare al energiei consumate. Pentru becurile obisnuite se poate face o apreciere intre numarul watti-lor si cel al luminozitatii, insa pentru LED-uri, acest aspect nu poate fi determinat pe aceasta cale. Asadar, de exemplu, un spot LED ieftin cu o luminozitate comparabila cu un bec obisnuit de 60W, presupune echivalentul a doar intre 8 watti.

Lumenul

Nu mai este nevoie de transformarea numarului de watti consumati de becurile traditionale si cel al LED-urilor, deoarece in cazul celor din urma, forma de masurare a luminozitatii exercitate de un spot LED este lumenul. Asadar, pentru alegerea acestora, consumatorii trebuie sa se consulte ambalajul unde este specificat numarul lumenilor. De exemplu, un bec obisnuit de 15 watti este echivalentul unui spot LED de 150 de lumeni, in timp ce unul de 50 de watti inseamna 500 de lumeni.


luni, 4 aprilie 2016

Cel mai cautat job din 2016, videochatul

Cel mai cautat job din 2016, videochatul este practicat de modele din toate colturile tarii, existand posibilitatea de a lucra independent sau ca angajat al unui studio profesionist. Avantajul acestui job este salariul mare pentru piata din Romania, iar modelele debutante ajung sa castige 3.000 de lei lunar, insa si conditiile de lucru care sunt foarte placute. Orarul este flexibil, se poate stabili in functie de preferinte, in timp ce cerintele nu sunt dificil de indeplinit. Pe langa varsta minima de 18 ani, se recomanda ca modelele sa cunoasca cel putin o limba straina, de preferat engleza, pentru a putea comunica cu usurinta cu partenerii de discutie.

Cat de importanta este vestimentatia?

Unul dintre trucurile cele mai importante pentru atragerea urmaritorilor, este ca vestimentatia sa nu fie aleasa la intamplare. De exemplu, daca se poarta o rochie, aceasta nu trebuie sa aiba modele complexe, deoarece pot fi deranjante pentru privitori si se prefera simplitatea. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu ai sa vezi niciodata o prezentatoare de televiziune imbracata neadecvat, deoarece vestimentatia este cea care capteaza atentia, alaturi de alte detalii.

De asemenea, specialistii din domeniu recomanda hainele inchise la culoare, intrucat modelele vor parea mai slabe. In plus, bijuteriile, cerceii, lantisoarele, inelele, toate trebuie purtate cu moderatie si cat mai putine de preferat, deoarece acestea fura privirea spectatorilor, care ar trebui sa se concentreze pe discutia cu tine.

Accesoriile nu numai ca nu sunt potrivite din punct de vedere vizual, ci si auditiv, deoarece microfonul folosit este capabil sa redea cele mai fine sunete, iar bijuteriile adesea pot fi deranjante. Pe langa aranjarea backgroundului si a gradului de luminozitate ideal, modelele nu mai trebuie sa faca nimic altceva decat sa cucereasca cat mai multi parteneri de discutie, cu care sa poarte conversatii cat mai lungi. Fiecare minut petrecut pe webcamul tau poate genera de la 2 la 10 dolari, astfel ca cu cat sunt mai multi urmaritori, cu atat suma generata creste consistent.